Saturday, April 12, 2008

Gadis Urut Batin

Siapakah mereka sebenarnya? Sebahagian daripada kita memang mengetahui siapakah mereka, tetapi bagaimana yang lain?. Gadis Urut Batin terdiri daripada remaja yang berumur 13 tahun hingga 25 tahun yang berkhidmat sebagai tukang urut di pelbagai premis perniagaan berlesen atau tanpa lesen.

Agak sukar untuk mengesan kewujudan premis yang menawarkan Urut Batin, tetapi ia banyak dibuat secara rahsia di premis-premis urut tradisional yang semakin banyak di Malaysia, terutamanya di bandar-bandar besar. Tetapi bukan semua premis akan terlibat dengan kegiatan ini, kecuali premis yang gagal mendapatkan kepercayaan pelanggan untuk terus berurusan.Maka jalan termudah mencari keuntungan ialah menawarkan Urutan Batin.

Bayaran yang dikenakan juga agak mahal iaitu RM150 sahaja dalam tempoh satu jam meliputi seluruh badan termasuk zakar bagi pelanggan lelaki. Terdapat juga gadis yang menawarkan khidmat tambahan dengan bayaran mencecah RM200 sahaja, seterusnya pelanggan lelaki boleh meminta gadis tukang urut menanggalkan semua pakaiannya dan mengurut dalam keadaan telanjang. Walaupun mahal, ramai lelaki yang bergelar suami orangpun sanggup menikmatinya.

Kebanyakan mereka tidak mempunyai ilmu yang mendalam berkenaan kaedah urutan yang betul, apatah lagi mengenai biologi tubuh manusia terutamanya sistem urat saraf. Walaubagaimanapun mereka tetap dilatih melakukan urutan secara mudah, dalam erti kata yang lain urut santai tanpa menyebabkan rasa sakit kepada mana-mana pelanggan.

Tujuan utama urutan batin adalah bagi memastikan pelanggan menerima belaian secukupnya dan sentiasa seronok dengan usapan yang diberi. Bagi kaum lelaki, urutan yang paling dinantikan ialah di bahagian penis atau zakar. Ia hanya dilakukan sehingga pelanggan mencapai kepuasan maksima atau klimaks.

Apakah Urutan Batin boleh melegakan masalah terseliuh atau meningkatkan keupayaan zakar lelaki?.Jawapannya tidak sama sekali, kerana tiada doktor di dunia yang mengesahkan urutan pada zakar boleh meningkatkan keupayaan zakar, malah ia merosakkan urat saraf di bahagian itu.

Berikut adalah senarai bandar utama yang memiliki ramai gadis urut batin:
KL, Cheras, Ampang, Puchong, Shah Alam, Damansara, Seremban, Johor Bahru, Melaka, Ipoh, Kuantan.
Bandar-bandar lain masih dalam membangunkan premis urut masing-masing.

Sumber berita: Akhbar harian, internet.

No comments:

You Tube

Facebook